Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/c%c3%abrla-e-zakonshme
"Cërla e zakonshme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Cërla e zakonshme

EMRI LATINISHT

Miliaria calandra

Emërtime të tjera
cerla, fuga gretha

Fotografia
Emberiza calandra by Raúl Baena Casado from Sevilla, España – Triguero. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Emberiza_calandra.jpg#/media/File:Emberiza_calandra.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/c%c3%abrla-e-zakonshme
"Cërla e zakonshme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016