Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/c%c3%abrla-e-kallamishteve
"Cërla e kallamishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Cërla e kallamishteve

EMRI LATINISHT

Emberiza schoeniclus

Emërtime të tjera
fuga e kallamishteve

Fotografia
EmberizaSchoeniclusNaturalHabitat by Thermos – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:EmberizaSchoeniclusNaturalHabitat.jpg#/media/File:EmberizaSchoeniclusNaturalHabitat.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/c%c3%abrla-e-kallamishteve
"Cërla e kallamishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016