Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/c%c3%abrla-dim%c3%abrake
"Cërla dimërake," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Cërla dimërake

EMRI LATINISHT

Carduelis spinus

Emërtime të tjera
gardalina dimnake, çkilifini

Fotografia
Carduelis spinus – female by Baresi franco – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carduelis_spinus_-_female.jpg#/media/File:Carduelis_spinus_-_female.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/c%c3%abrla-dim%c3%abrake
"Cërla dimërake," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016