Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-velundrues
"Buzoçi velundrues," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buzoçi velundrues

EMRI LATINISHT

Symphodus doderleini

Emërtime të tjera

Fotografia
Symphodus doderleini (Stefano Guerrieri) by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphodus_doderleini_(Stefano_Guerrieri).jpg#/media/File:Symphodus_doderleini_(Stefano_Guerrieri).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-velundrues
"Buzoçi velundrues," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016