Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-turigjat%c3%ab
"Buzoçi turigjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buzoçi turigjatë

EMRI LATINISHT

Symphodus rostratus

Emërtime të tjera
peshku i barit

Fotografia
Symphodus rostratus Stefano Guerrieri by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphodus_rostratus_Stefano_Guerrieri.jpg#/media/File:Symphodus_rostratus_Stefano_Guerrieri.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-turigjat%c3%ab
"Buzoçi turigjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016