Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-mesdhetar
"Buzoçi mesdhetar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buzoçi mesdhetar

EMRI LATINISHT

Symphodus mediterraneus

Emërtime të tjera
peshku i gjelbër

Fotografia
Symphodus mediterraneus by albert kok – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphodus_mediterraneus.jpg#/media/File:Symphodus_mediterraneus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-mesdhetar
"Buzoçi mesdhetar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016