Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-i-zi
"Buzoçi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buzoçi i zi

EMRI LATINISHT

Labrus merula

Emërtime të tjera

Fotografia
Labrus merula 03-12-06 (Stefano Guerrieri) by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Labrus_merula_03-12-06_(Stefano_Guerrieri).jpg#/media/File:Labrus_merula_03-12-06_(Stefano_Guerrieri).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-i-zi
"Buzoçi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016