Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-i-hirt%c3%ab
"Buzoçi i hirtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buzoçi i hirtë

EMRI LATINISHT

Symphodus cinereus

Emërtime të tjera

Fotografia
Symphodus cinereus 18-04-07 DSCF7743 (Stefano Guerrieri) by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphodus_cinereus_18-04-07_DSCF7743_(Stefano_Guerrieri).jpg#/media/File:Symphodus_cinereus_18-04-07_DSCF7743_(Stefano_Guerrieri).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-i-hirt%c3%ab
"Buzoçi i hirtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016