Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i
"Buzoçi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buzoçi

EMRI LATINISHT

Symphodus tinca

Emërtime të tjera
peshku jeshil, buzoçi pallua, shapurina

Fotografia
Symphodus tinca mâle avec des femelles (Linnaeus, 1758) by Parent Géry – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphodus_tinca_m%C3%A2le_avec_des_femelles_(Linnaeus,_1758).jpg#/media/File:Symphodus_tinca_m%C3%A2le_avec_des_femelles_(Linnaeus,_1758).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i
"Buzoçi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016