Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bushi
"Bushi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bushi

EMRI LATINISHT
Buxus sempervirens

Emërtime të tjera
shimshir, kastër, pikës

Fotografia
„Buchsbaum“. Lizenziert unter Gemeinfrei über Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Buchsbaum.JPG#/media/File:Buchsbaum.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bushi
"Bushi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016