Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/burdullaku-i-zi
"Burdullaku i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Burdullaku i zi

EMRI LATINISHT

Gobius niger

Emërtime të tjera
gobiti i zi

Fotografia
Gobius niger Sardinia 1 by Roberto Pillon – http://www.fishbase.de/Photos/ThumbnailsSummary.php?ID=72#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gobius_niger_Sardinia_1.JPG#/media/File:Gobius_niger_Sardinia_1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/burdullaku-i-zi
"Burdullaku i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016