Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/burdullaku-i-shk%c3%abmbit
"Burdullaku i shkëmbit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Burdullaku i shkëmbit

EMRI LATINISHT

Gobius paganellus

Emërtime të tjera

Fotografia
Gobius paganellus Antiparos by Roberto Pillon – http://www.fishbase.de/Photos/ThumbnailsSummary.php?ID=73#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gobius_paganellus_Antiparos.JPG#/media/File:Gobius_paganellus_Antiparos.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/burdullaku-i-shk%c3%abmbit
"Burdullaku i shkëmbit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016