Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/burdullaku-i-mermert%c3%ab
"Burdullaku i mermertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Burdullaku i mermertë

EMRI LATINISHT

Proterorhinus marmoratus

Emërtime të tjera

Fotografia
Proterorhinus marmoratus 6 by The image created by © Yuriy Kvach /. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Proterorhinus_marmoratus_6.jpg#/media/File:Proterorhinus_marmoratus_6.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/burdullaku-i-mermert%c3%ab
"Burdullaku i mermertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016