Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/burdullaku-i-shkodr%c3%abs
"Burdullaku i Shkodrës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Burdullaku i Shkodrës
Burdullaku i Shkodrës

EMRI LATINISHT

Pomatoschistus montenegrensis

Emërtime të tjera
peshku i anijeve të fundosura

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/burdullaku-i-shkodr%c3%abs
"Burdullaku i Shkodrës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016