Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bungu
"Bungu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bungu

EMRI LATINISHT
Quercus sessilis

Emërtime të tjera
bung, bungëkuqe, lis, bung

Fotografia
„Quercus petraea 02“. Lizenziert unter CC BY-SA 2.5 über Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Quercus_petraea_02.jpg#/media/File:Quercus_petraea_02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bungu
"Bungu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016