Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bumella
"Bumella," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bumella

EMRI LATINISHT

Blatta orientalis

Emërtime të tjera
bumalla, buxhuleku, kacabuni, furrëtarja e zezë

Fotografia
Cockroach May 2007-1 by Alvesgaspar – Own work (own photo). Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cockroach_May_2007-1.jpg#/media/File:Cockroach_May_2007-1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bumella
"Bumella," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016