Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bumell%c3%abza-e-pyllit
"Bumellëza e pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bumellëza e pyllit

EMRI LATINISHT

Ectobius sylvestris

Emërtime të tjera

Fotografia
Ectobius.sylvestris.male.1 by Sarefo – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ectobius.sylvestris.male.1.jpg#/media/File:Ectobius.sylvestris.male.1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bumell%c3%abza-e-pyllit
"Bumellëza e pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016