Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bullari
"Notaku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Notaku

EMRI LATINISHT

Pseudorasbora parva

Emërtime të tjera
bollari, shteroi i padëmshëm

Fotografia
Pseudorasbora parva(edited version) by Seotaro, (cleaned up and denoised by Estrilda, and edited by Laitche) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pseudorasbora_parva(edited_version).jpg#/media/File:Pseudorasbora_parva(edited_version).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bullari
"Notaku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016