Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bulkthi-i-sht%c3%abpis%c3%ab
"Bulkthi i shtëpisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bulkthi i shtëpisë

EMRI LATINISHT

Acheta domestica

Emërtime të tjera
grylli

Fotografia
Acheta domesticus 1 by Aiwok – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acheta_domesticus_1.JPG#/media/File:Acheta_domesticus_1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bulkthi-i-sht%c3%abpis%c3%ab
"Bulkthi i shtëpisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016