Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bulkthi-i-djerrinave
"Bulkthi i djerrinave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bulkthi i djerrinave

EMRI LATINISHT

Melanogryllus desertus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bulkthi-i-djerrinave
"Bulkthi i djerrinave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016