Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bulkthi-i-arave
"Bulkthi i arave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bulkthi i arave

EMRI LATINISHT

Gryllus campestris

Emërtime të tjera
torrkaçi

Fotografia
Gryllus campestris (2321107154) by Gilles San Martin from Namur, Belgium – Gryllus campestrisUploaded by Jacopo Werther. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gryllus_campestris_(2321107154).jpg#/media/File:Gryllus_campestris_(2321107154).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bulkthi-i-arave
"Bulkthi i arave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016