Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bukla
"Bukla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bukla

EMRI LATINISHT

Stromateus fiatola

Emërtime të tjera
pëllëmbëza e detit

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bukla
"Bukla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016