Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bufi-veshgjat%c3%ab
"Bufi veshgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bufi veshgjatë

EMRI LATINISHT

Asio flammeus

Emërtime të tjera
hutini i vogël

Fotografia
Hibou des marais by User:Rodolphe – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hibou_des_marais.jpg#/media/File:Hibou_des_marais.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bufi-veshgjat%c3%ab
"Bufi veshgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016