Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bufi
"Bufi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bufi

EMRI LATINISHT

Bubo bubo

Emërtime të tjera
bufi i madh me veshë, hutini i madh, hutini me veshë, lorja

Fotografia
Eagle Owl IMG 9203 by Brocken Inaglory – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eagle_Owl_IMG_9203.JPG#/media/File:Eagle_Owl_IMG_9203.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bufi
"Bufi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016