Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bubuzheli-vjollc%c3%ab
"Bubuzheli vjollcë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bubuzheli vjollcë

EMRI LATINISHT

Carabus violaceus

Emërtime të tjera

Fotografia
Biegacz fioletowy Carabus violaceus 1. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Biegacz_fioletowy_Carabus_violaceus_1.jpg#/media/File:Biegacz_fioletowy_Carabus_violaceus_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bubuzheli-vjollc%c3%ab
"Bubuzheli vjollcë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016