Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bubuzheli-korac%c3%abfort%c3%ab
"Bubuzheli koracëfortë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bubuzheli koracëfortë

EMRI LATINISHT

Carabus coriaceus

Emërtime të tjera
zhuzhinga koracëfortë

Fotografia
Carabus coriaceus by Lovecz 12:13, 2 July 2006 (UTC) – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carabus_coriaceus.jpg#/media/File:Carabus_coriaceus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bubuzheli-korac%c3%abfort%c3%ab
"Bubuzheli koracëfortë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016