Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bubuzheli-i-bronxt%c3%ab
"Bubuzheli i bronxtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bubuzheli i bronxtë

EMRI LATINISHT

Carabus granulatus

Emërtime të tjera
zhuzhinga i bronxtë

Fotografia
Carabus granulatus up by Siga – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carabus_granulatus_up.jpg#/media/File:Carabus_granulatus_up.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bubuzheli-i-bronxt%c3%ab
"Bubuzheli i bronxtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016