Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-vjollc%c3%ab
"Buburreci vjollcë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buburreci vjollcë

EMRI LATINISHT

Chrysomela violacea

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-vjollc%c3%ab
"Buburreci vjollcë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016