Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-lulengr%c3%abn%c3%abs-leshtak
"Buburreci lulengrënës leshtak," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buburreci lulengrënës leshtak

EMRI LATINISHT

Epicometis hirta

Emërtime të tjera
zhuzhaku lulengrënës leshtak, lulengrënësi leshtak, leshtaku lulengrënës

Fotografia
Tropinota hirta brok beentree. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tropinota_hirta_brok_beentree.jpg#/media/File:Tropinota_hirta_brok_beentree.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-lulengr%c3%abn%c3%abs-leshtak
"Buburreci lulengrënës leshtak," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016