Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-kok%c3%abrrizor
"Buburreci kokërrizor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buburreci kokërrizor

EMRI LATINISHT

Capnodis cariosa

Emërtime të tjera
brumaçi

Fotografia
Capnodis cariosa bl by Siga – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Capnodis_cariosa_bl.JPG#/media/File:Capnodis_cariosa_bl.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-kok%c3%abrrizor
"Buburreci kokërrizor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016