Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-kok%c3%abfshehur-vjollc%c3%ab
"Buburreci kokëfshehur vjollcë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buburreci kokëfshehur vjollcë

EMRI LATINISHT

Cryptocephalus violaceus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-kok%c3%abfshehur-vjollc%c3%ab
"Buburreci kokëfshehur vjollcë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016