Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-kat%c3%abrpik%c3%absh
"Buburreci katërpikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buburreci katërpikësh

EMRI LATINISHT

Clytra quadripunctata

Emërtime të tjera

Fotografia
Ab insect 063 by Andrew Butko. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ab_insect_063.JPG#/media/File:Ab_insect_063.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-kat%c3%abrpik%c3%absh
"Buburreci katërpikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016