Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-dypik%c3%absh
"Buburreci dypikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buburreci dypikësh

EMRI LATINISHT

Adalia bipunctata

Emërtime të tjera

Fotografia
Adalia.bipunctata.adult by James Lindsey at Ecology of Commanster. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Adalia.bipunctata.adult.jpg#/media/File:Adalia.bipunctata.adult.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-dypik%c3%absh
"Buburreci dypikësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016