Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-bletor
"Buburreci bletor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Buburreci bletor

EMRI LATINISHT

Trigla lucerna

Emërtime të tjera

Fotografia
Chelidonichthys lucernus 2 Luc viatour by I, Luc Viatour. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chelidonichthys_lucernus_2_Luc_viatour.jpg#/media/File:Chelidonichthys_lucernus_2_Luc_viatour.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buburreci-bletor
"Buburreci bletor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016