Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buba%c3%a7i
"Bubaçi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bubaçi

EMRI LATINISHT

Bombus terrestris

Emërtime të tjera
polenizuesi i tokës

Fotografia
Bumblebee October 2007-3 by Alvesgaspar – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bumblebee_October_2007-3.jpg#/media/File:Bumblebee_October_2007-3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/buba%c3%a7i
"Bubaçi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016