Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bualli
"Bualli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bualli

EMRI LATINISHT

Bubalus bubalis

Emërtime të tjera
buelli

Fotografia
Bubalus bubalis 1 (Piotr Kuczynski) by Pkuczynski – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bubalus_bubalis_1_(Piotr_Kuczynski).jpg#/media/File:Bubalus_bubalis_1_(Piotr_Kuczynski).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bualli
"Bualli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016