Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-uj%c3%abdash%c3%abs
"Brumbulli ujëdashës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Brumbulli ujëdashës

EMRI LATINISHT

Hydrous piceus

Emërtime të tjera

Fotografia
Hydrous piceus male by Siga – Photo made by myself. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hydrous_piceus_male.jpg#/media/File:Hydrous_piceus_male.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-uj%c3%abdash%c3%abs
"Brumbulli ujëdashës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016