Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-i-mermert%c3%ab
"Brumbulli i mermertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Brumbulli i mermertë
Brumbulli i mermertë

EMRI LATINISHT

Polyphylla fullo

Emërtime të tjera

Fotografia
Walker3 by Mummi – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Walker3.jpg#/media/File:Walker3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-i-mermert%c3%ab
"Brumbulli i mermertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016