Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-i-gjelb%c3%abr
"Brumbulli i gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Brumbulli i gjelbër

EMRI LATINISHT

Anomala vitis

Emërtime të tjera
zhuzhaku i hardhisë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-i-gjelb%c3%abr
"Brumbulli i gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016