Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-i-bajgave
"Brumbulli i bajgave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Brumbulli i bajgave

EMRI LATINISHT

Scarabaeus sacer

Emërtime të tjera
bubuzheli, vusha, zhuzhulli

Fotografia
Scarabaeus by Plegadis – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scarabaeus.JPG#/media/File:Scarabaeus.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-i-bajgave
"Brumbulli i bajgave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016