Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-hund%c3%abbri
"Brumbulli hundëbri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Brumbulli hundëbri

EMRI LATINISHT

Oryctes nasicornis

Emërtime të tjera
brumbulli hipopotam

Fotografia
Oryctes nasicornis male 2012 G1 by George Chernilevsky – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Oryctes_nasicornis_male_2012_G1.jpg#/media/File:Oryctes_nasicornis_male_2012_G1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brumbulli-hund%c3%abbri
"Brumbulli hundëbri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016