Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brisqari
"Brisqari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Brisqari

EMRI LATINISHT

Cerambyx cerdo

Emërtime të tjera

Fotografia
Boktor by Ron Verdonk – Own work. Licensed under FAL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Boktor.JPG#/media/File:Boktor.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/brisqari
"Brisqari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016