Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-greke
"Bretkoca greke," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bretkoca greke

EMRI LATINISHT

Rana graeca

Emërtime të tjera
bretkoca e përrenjve

Fotografia
By Donkey shot (C. Bobzin) (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-greke
"Bretkoca greke," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016