Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-e-zhd%c3%abrvjedht%c3%ab
"Bretkoca e zhdërvjedhtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bretkoca e zhdërvjedhtë

EMRI LATINISHT

Rana dalmatina

Emërtime të tjera
bretkoca dalmatine, bretkoca kërcimtare

Fotografia
Rana dalmatina01. Licensed under FAL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rana_dalmatina01.jpg#/media/File:Rana_dalmatina01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-e-zhd%c3%abrvjedht%c3%ab
"Bretkoca e zhdërvjedhtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016