Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-e-pem%c3%abve
"Bretkoca e pemëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bretkoca e pemëve

EMRI LATINISHT

Hyla arborea

Emërtime të tjera

Fotografia
Hyla arborea01. Licensed under FAL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hyla_arborea01.jpg#/media/File:Hyla_arborea01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-e-pem%c3%abve
"Bretkoca e pemëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016