Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-e-kuqrremt%c3%ab
"Bretkoca e kuqrremtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bretkoca e kuqrremtë

EMRI LATINISHT

Rana temporaria

Emërtime të tjera
bretloca e maleve

Fotografia
Grasfrosch auf Stein by Simon Eugster –Simon 16:10, 15 July 2006 (UTC) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Grasfrosch_auf_Stein.jpg#/media/File:Grasfrosch_auf_Stein.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-e-kuqrremt%c3%ab
"Bretkoca e kuqrremtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016