Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-e-k%c3%abnetave
"Bretkoca e kënetave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bretkoca e kënetave

EMRI LATINISHT

Rana ridibunda

Emërtime të tjera

Fotografia
Frog Rex 3. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Frog_Rex_3.jpg#/media/File:Frog_Rex_3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-e-k%c3%abnetave
"Bretkoca e kënetave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016