Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-ballkanike
"Bretkoca ballkanike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bretkoca ballkanike

EMRI LATINISHT

Rana kurtmuelleri

Emërtime të tjera
bretkoca e zakonshme, çaperkosa

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/bretkoca-ballkanike
"Bretkoca ballkanike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016