Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshkujca-qaf%c3%abshiritore
"Breshkujca qafëshiritore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Breshkujca qafëshiritore

EMRI LATINISHT

Mauremys rivulata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshkujca-qaf%c3%abshiritore
"Breshkujca qafëshiritore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016