Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshka-greke
"Breshka greke," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Breshka greke

EMRI LATINISHT

Testudo hermanni

Emërtime të tjera

Fotografia
Testudo hermanni hermanni Mallorca 02 by Orchi – Self-photographed. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Testudo_hermanni_hermanni_Mallorca_02.jpg#/media/File:Testudo_hermanni_hermanni_Mallorca_02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/breshka-greke
"Breshka greke," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016